VÆRKS 3 RETTERS MENY



På bordene:
 

Surdeigsbrød og pisket smør.
Allergener: Hvete, melk 

Forrett:

Varmrøkt laksemousse rørt med en håndfull friske urter. Serveres med syltede reddiker og erteskudd.
Allergener: Melk, egg 

Hovedrett:

Ytrefilet av okse. Serveres med røkt hollandaisekrem, karamelissert gulrotterin og stekt skogssopp. Potet apart, vendt med brunet smør og løpstikke.
Allergener: Melk, egg 

Dessert:

Sjokoladekake toppet med hvit sjokolademousse, rørt med friske bringebær. Serveres med ristede peanøtter og brent hvit sjokolade.
Allergener: Melk, egg

 

Ønsker du bestille vår 3 retters med kokk? Send oss forespørsel ved hjelp av dette skjema. Vi vil komme raskt tilbake til deg med tilbud og pris

ELLER

Gå tilbake til våre ordinære buffet menyer - klikk her

DIBS - Payments made easy
Vilkår - Faktura